فایل فلش X.VISION مدلLE-42KD20

فایل تست شده مخصوص پارت نامبر این مدل مین برد هست .

توجّه : ((حتماً قبل از کپی برداری نرم افز از فایل اصل تلویزیون خود بکاپ بگیرد))

کد لینک خرید نرم افزار:535440

 

255/000 تومان

دُهن الحنظل الاصلی (روغن هندوانه ابوجهل اصلی)

این محصول توسط عطار پیشکسوت تایید شده است

خرید و فروش روغن های گیاهی

به صورت 500 % ارگانیک و بهداشتی به همراه برگه آنالیز عرضه می گردد...

  کدمحصول:534062

مقدار کل28عدد

2200 تومان

عسل وحشی تهیه شده از بیشها و باغات اطراف دزفول استان خوزستان

مقدار موجودی 12/6 کیلو دوازده کیلو و ششصد کرم با شاخه محاسبه شده و بدون احتساب ظرف عسل

البته همان طور که میبینید شاخه ها تا حد امکان برداشته شده

و مقدار خیلی کمی که واقعا شاخه های مانده به آسانی قابل حذف و یا بررداشتن نیست

قیمت هر کیلو عسل 800 وتمان هست

  کدمحصول:534068

مقدار کل12کیلو

800000 تومان


نوشته شده توسط : كريم شريفي

ازدواج مجدد برای چه افرادی توصیه نمی شود ؟!

آیا همه افراد می توانند پس از ازدواج اول برای بار دوم برای این کار اقدام کنند...
 
ازدواج مجدد برای چه افرادی توصیه نمی شود ؟!به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ خانواده کوچکترین نهاد اجتماعی است که انسانها از مشکلات، رنجها و خستگی‌های بیرون از خانه به آن پناه می بروند و با همدلی کنار سایر اعضای به آرامش می‌رسند.
 
این نهاد کوچک با تولد فرزند، بزرگتر و همچنین شادابتر می‌شود. کودک از مورد توجه واقع شدن و والدین از حامی بردن لذت می‌برند. در نتیجه این احساس شادمانی و رضایت، اعضای خانواده بیشتر با یکدیگر انس می‌گیرند و احساس دلبستگی و وابستگی بیشتری در آنها بوجود می‌آید.
 
 
 گاهی علتهای مختلفی مثل مرگ و یا ناسازگاری والدین، حضور پدر یا مادر را در کنار فرزندان غیر ممکن می کند. پاره ای از افراد مدتی بعد از فوت همسر یا طلاق برای رهایی از تنهایی و پرکردن جای خالی والد غایب برای فرزندشان تصمیم می‌گیرند که دوباره ازدواج کنند.مشکل اصلی از آنجا آغاز می‌شود که در بعضی موارد فردی که نقش همسری یک پدر یا مادر را می‌پذیرد، رفتار محبت آمیز و مناسبی با فرزند طرف مقابل ندارد و محیط آرامش بخش خانواده را برای افراد خانواده جدید به خصوص کودکان به محلی آشفته و پر تنش تبدیل می کند.
 
 
* تصور اشتباه از زندگی آینده!
 
انتخاب همسر مناسب با شرایط و روحیات مشخص یکی از مهم‌ترین مراحل زندگی هر فرد است؛ با آغاز زندگی مشترک، زن و شوهر بیشتر وقتشان را کنار یکدیگر و در زیر یک سقف می گذرانند از این رو انسان تا پایان عمر با اثرهای انتخاب خو همراه است. با وجود این بسیار دیده شده ، اشخاصی که می خواهند با فرد بچه دار ازدواج کنند، با تصورات واهی و اشتباه به زندگی و موقعیت جدید وارد می شوند.
 
شرایط زندگی با زن یا مردی که قبلا ازدواج کرده و از زندگی قبلی اش فرزندی به یادگار دارد، با یک فرد تنها کاملا متفاوت است. هنگامی که یک فرد صاحب فرزند ازدواج می کند، قبل از آنکه نقش همسری را برعهده بگیرد، یک پدر یا مادر است و باید به خوبی وظایف این نقش مهم را انجام دهد. فرزندان سهم عمیق و عمده‌ای از فضای قلب و فکری پدر ومادر را پر میکنند و نیاز کودک برای هر پدر و مادری در اولویت قرار دارد.
 
چرا که آنها مسئولیت بزرگ کردن و برقراری رفاه برای کودکی را برعهده دارند که کمبود محبت یکی از والدینش او را آزرده کرده است.
شرایط این کودکان حساس و پریشان است و تنها با مهربانی از درون خانه و خانواده تسکین می‌یابد. اما برخی از افراد با کوتاه فکری و سطحی نگری به جای اینکه درصدد رفع ناراحتی‌ها و آزردگی‌های این کودکان برآیند و بغض‌های پنهان و آشکارشان را از بین ببرند، با حسادتهای بیجا، تحقیر کودک بی پناه و یا تبعیض بین فرزند همسر، زندگی را برای کودک سخت و دلش را از کینه و خشم پر می کنند. این دسته از افراد نه تنها همراه و پشتیبان همسرشان نیستند بلکه با رفتارهای ناملایم و کودک آزاری‌های بی رحمانه و به دور از انسانیت خود، دغدغه‌ای جدید و بزرگ را نیز برای مرد یا زن زندگی‌شان بوجود می‌آورند و رفته رفته خود را از چشم اطرافیان به خصوص همسرشان می اندازند.
 
مجید ، 42 ساله کاردان مخابرات می‌گوید: بعد از فوت همسرم تصمیم به ازدواج مجدد گرفتم. قبل از ازدواج همسرم با پسر 5 ساله ام به خوبی رفتار می کرد اما هنگامی که وارد یک خانه شدیم، رفتارش کاملا تغییر کرد و باعث شد که من هر روز دور از خانه و در محل کارم نگران پسرم باشم. در نهایت به علت دیدن ناراحتی‌های کودکم نسبت به همسرم بی مهر و علاقه و از او جدا شدم.
 
 
*احساس طرد شدن با ورود فرد جدید
 
پدر و مادر به محبت و مهربانی‌های خود از بدو تولد، دلبستگی عاطفی کودکشان را تضمین می کنند از این رو کودک وابستگی شدیدی نسبت به هر کدام از آنها پیدا می کند. فرزندان به آغوش گرم دامان پرمهر و گوش شنوای والدینشان عادت کرده اند و از این طریق به آرامش می رسند.
 
این آرامش و محبت باعث می شود که بچه ها نتوانند نبود والدین و دل کندن از آنها را تحمل کنند. نبود هر کدام از والدین برای کودکان غیر قابل باور است و آنان همچنان به بازگشت والدشان امیدوارند و نمی خواهند که هیچ کس را به جای پدر و مادر واقعی شان بپذیرند.
 
عدم پذیرش همسر جدید والد و گارد گیری کودک نسبت به او، موجب بی صبر و تحمل شدن فرد جدید خانواده و بد رفتاری او با کودک می شود. در چنین دعوایی که یک طرف آن کودکی است که از عزیزش دور مانده و فشار روحی و روانی شدیدی را تحمل می کند و طرف دیگر آن یک فرد بزرگسال و فهیم است، از همسر جدید پدر و مادر انتظار می‌رود که با بردباری، همدلی و مهربانی نسبت به یک کودک آسیب دیده، جنگ و تنش را به سمت سلامت و آرامش روانی هدایت کند. همچنین هنگامی که یک شخص جدید وارد خانواده‌ای می‌شود و توجه والد را معطوف به خود می کند، احساس نا امنی، طرد شدن و فراموش شدن سراسر وجود کودک را فرا می‌گیرد. کودک منشا این احساس بد و ناخوشایند را پدر و مادرش می داند به همین دلیل حالت انزوا و تدافعی پیدا و نارضایتی خود را با رفتارهای ناهنجار ابراز می کند.
 
فاطمه 40 ساله، کارشناس مدیریت صنعتی می‌گوید: "3 سال بعد از طلاق، دوباره ازدواج کردم. پسر 6 ساله ام نسبتا به همسر جدیدم حسادت می‌کرد و تا زمانی که او را از همسرم دور کردم و به خانه مادرم بردم با من صحبت نمی‌کرد."
 
دکتر سینا قاسمی، روان شناس، درباره ارتباط کودک بانامادری یا ناپدری می‌گوید: :" بدرفتاری‌های همسر والد و احساس طرد شدن کودک از سوی پدر یا مادر باعث خشم آشکار و پنهان کودک و نا امید شدن او از خانه و خانواده می‌شود."
 
 
 
*روان رنجوری ناشی از بداخلاقی دوره کودکی
 
کودکان بی گناه و معصوم‌اند و خوبی و بدی کردن را از اطرافیانشان می آموزند. رفتار انسانها بازتابی از شیوه برخورد دیگران با آنها در کودکی است. اگر در سنین کودکان و نوجوانان مدام با یک ناپدری و یا نامادری درگیر و دوره کودکی پرتنشی را پشت سرگذاشته باشند، در آینده نمی‌توانند با دیگر انسانها ارتباط سالم و موثری برقرار کنند؛ آنها در آینده به افرادی ضد اجتماع و روان رنجور تبدیل می شوند که برای انجام کارها از عقل و شعور خود بهره نمی‌برند.
 
از سوی دیگر وقتی نیاز عاطفی کودک در محیط امن خانه برطرف نشود، فرزند از خانواده فاصله می‌گیرد و افراد برای ارضای نیازهای عاطفی خود ممکن است به سمت افراد و گروه‌های ناخلف روی آورند. بسیاری از این کودکان حس انسان دوستی را نمی‌آموزند بطوری که حتی می خواهند انتقام ناخشنودی وعذابهای دوره کودکی‌شان را از سایر افراد جامعه بگیرند.
 
 
دکتر عشایری، جامعه شناس درباره تاثیر رفتار نامناسب نامادری و ناپدری به آینده فرزندان می‌گوید: "در کودکی رشد فرآیند ذهنی و بدنی خیلی مهم است. کودکان عشق ورزیدن بر انسان را از پدر و مادرشان یاد می‌گیرند. بداخلاقی‌ها و کودک آزاری‌های اطرافیان در کودکی، بزهکاری در بزرگسالی را به بار می آورند."
 
 
*وقتی با محبت کودکی رام می شود!
 
 بعضی‌ها با تصور یک زندگی دو نفره پا به خانه‌ای می گذارند که کودکی به علت دورماندن از پدر یا مادرش بی قرار است و غمی آشکار در نگاه کودکان معصومش دیده می‌شود. این افراد قدرت لبخند، لمس و کلمات مهرانگیز را دست کم می‌گیرند و با حسادت‌های بی مورد و بی صبر و حوصلگی انگ نامادری یا ناپدری‌ای خشن و بی رحم را به خود نسبت می دهند. این دسته از آدم‌ها نه تنها از دلربایی‌های کودکانه فرزند همسرشان برای شیرین کردن زندگی مشترکشان استفاده نمی کنند بلکه با رفتارهای نامناسب خود، بی مهری و کینه توزی را به یک کودک می‌آموزند.
 
چقدر دردناک است این موضوع که گاهی انسانیت و عشق را فراموش می کنیم؛ ما به این دنیا آمده‌ایم تا ایمان، نیکی، صمیمیت و دوستی را با یکدیگر تقسیم کنیم و چه خوب است که همواره به یاد داشته باشیم کودکان، امروز نا توانند و فردا این ما هستیم که در دوران پیری و سالمندی به آنان نیاز پیدا می کنیم.
 
 
گزارش از نازنین میرزایی
 




:: موضوعات مرتبط: دانستني ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 762
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
» اینجا برای مهمان،درخت سرمی‌بُرند+عکس
» بقیع چند بار تخریب شد
» تصاوير نادر از داخل كعبه
» علت اصلی فاجعه منا اعلام شد1394
» پاسخ پادشاه عربستان در خصوص فاجعه منا1394
» چهره های سرشناس ایرانی که در فاجعه منا مفقود شدند +تصاویر
» هندزفری عجیب یک نماینده /عکس
» روایتی نزدیک از اتفاقات خیابان 204 منا (+عکس)
» پاپ هم ترجیح میده شیشه ضد گلوله ب جای خدا از او محافظت کند
» بهترین گوشی‌های هوشمند بازار با قیمت ۶۰۰ هزار تا ۱ میلیون تومان - آذر ۹۴
» بیماری آنفولانزا و روش های درمان این بیماری را بشناسید
» 5 تلفن هوشمند جالب که تا به حال آن ها را ندیده اید!
» دختران پولدار ایرانی مقیم اروپا و آمریکا را بشناسید.
» جراح 17 ساله با آی کیو 146 ! +عکس
» شایعه دیده شدن بشقاب پرنده در چالوس صحت دارد؟! +تصاویر
» جنجال دستگیری ساندویچ فروش داعشی +عکس
» مهناز افشار برای مادرشوهرش فعالیت انتخاباتی می کند؟! +تصاویر
» ازدواج مجدد برای چه افرادی توصیه نمی شود ؟!
» محتویات عجیب جیب اوباما+ تصاویر
» اظهارات تکان‌دهنده دختر نجات‌یافته از جهنم داعش/ جنایات‌ تک تیراندازهای استتار شده داعش + فیلم(16+)
» اوباما مجوز فروش هواپیما را به ایران امضا کرد
» زنجانی اقدامی جدی برای پرداخت بدهی انجام نداد/پیشنهاد جدید وکیل متهم نفتی
» اوباما اختیار لغو بخشی از تحریم‌ها را به کری محول کرد
» موشک "تشرین"؛ عامل بازدارنده "حمله نظامی ارتش اسرائیل" به سوریه + فیلم و تصاویر
» مرد کوتوله جهان به آرزوی دیرینه اش رسید (عکس)
» عادل فردوسی پور، جدیدترین طعمه فضای مجازی! +عکس
» شباهت باورنکردنی این ربات به سازنده اش! +عکس
» متفاوت ترین عکس یک قورباغه/ خنده رو و شیطـان!
» ازدواج مردان جوان با زنان مسن، خوب یا بد؟
» روشی جالب برای نجات مسافران هواپیما ی در حال سقوط !!!
» ایٌها الناس کبد چرب را به موقع درمان کنید...
» واقعا نخوردن صبحانه شما را خواهد کشت!
» دستگاه تبدیل کاغذ باطله به مداد !!! کاغذ باطله بده ، مداد تحویل بگیر !!! ( + عکس )
» سیدحسن خمینی به احراز نشدن صلاحیتش اعتراض می کند
» کاریکاتور تطهیر تروریست‌ها توسط "رژیم سعودی" + عکس
» لطفا با جنبه ها وارد شوند +تصاویر
» راز قطرات روغن زیر میکروسکوپ + تصاویر
» عامل انتحاری داعش؛ این بار یک کانگورو!
» سرانجامِ بحران آوارگان در اروپا به کجا می‌رسد؟
» زندگی مدیرعامل «واتس‌اپ» چطور می‌گذرد؟
» ماهواره، اثرگذارترین غول رسانه‌ای دنیا
» کشف چاله پایان دنیا+ تصاویر
» غار شیطان سیاه+عکس
» فرازمینی‌ها از رویا تا حقیقت + تصاویر
» حمله شیء ناشناس به مواضع طالبان + فیلم
» کاریکاتور/ محل تولد گروه های تروریستی
» راهکارهایی برای ثروتمند شدن
» پوشاندن مجسمه‌های برهنه هنگام بازدید روحانی از موزه‌ای در رم + تصاویر
» پرداخت وام‌ بازنشستگان تا پایان سال
» جدیدترین همبازی علی دایی در تخته نرد! +عکس
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: